Sadio Mane Årets spiller

Samme dag som han scoret sitt første mål for Bayern München ble Sadio Mane kåret til årets afrikanske spiller. Mane slo dermed sin tidligere lagkamerat i Liverpool, Mohamed Salah. 

Sadio Mane Årets spiller

Slo tidligere lagkamerat

For en måned siden ble 30-åringen solgt fra Liverpool, etter å ha spilt for de røde siden 2016. Nå er han altså kåret til årets spiller i Afrika, for andre året på rad.

I kåringen som ble avholdt i Marokko torsdag kveld slo han tidligere lagkamerat i Liverpool, Mohamed Salah og Chelsea-keeper Edouard Mendy.

Scoret samme kveld

Mane var ikke til stede i Marokko da han og Bayern München er i USA. Samme kveld scoret han også sitt første mål for sin nye klubb da han sendte Bayern i føringen på straffespark mot D.C. United. Kampen endte til slutt med 6-2 seier til tyskerne men for hjemmelaget scoret en ukjent nordmann. Bergenseren Skage Simonsen Lehland ble byttet inn etter pause og scoret for hjemmelaget.

– Det var utrolig kult! En veldig god følelse. Det var morsomt, for da jeg scoret så var instinktet mitt å feire, men vi lå under 5-0, så det ble en dempet feiring, sier Simonsen Lehland til TV 2.