Visningsvask Oslo

Når du skal selge en bolig eller en leilighet vil du vise den frem på beste mulige måte. Da er det viktig at det skal være ryddig og reint når det kommer folk på visning. En skikkelig visningsvask er hva som trengs.

Visningsvask Oslo

Visningsvask i Oslo

En visningsvask innebærer at alt blir reint så den er attraktiv og innbydende for de som kommer på visning. Dessuten vil du at boligen skal se fin ut for fotografering. Det er en grundig vask av alle rom og steder i hele boligen og kan derfor bli en krevende arbeidsoppgave. Det er mulig å gjøre det på egenhånd, men beregne at du må legge av en del tid for utføre denne. Hvis du ikke har tid, finnes det mulighet å få hjelp av et profesjonelt firma. En vask før visning er derfor viktig for at boligen skal være godt presentabel før visning.

Hva som skal vaskes er avhengig av boligen din. Som regel er det en grundig vask av kjøkken, bad, blanke flater og gulv, men inkluderer også nøye rengjøring av lister, karmer, tepper, sofaer og vinduer. I tillegg kan det innebære bak møbler og gjenstander og flekkfjerning fra vegger og dører.

For å sammenligne vaskefirma i Oslo som hjelper deg med rengjøring i forbindelse med visning eller flyttevask Oslo, anbefaler vi å lese mer hos flyttevaskoslo.info.

Rengjøring før visning

Uavhengig om du bruker vaskehjelp eller skal vaske selv er det bra om du rydder vekk en del ting fra huset eller leiligheten din. Sortere ting du har hjemme og se an hvis det er noe du kan kvitte deg med. Ettersom du skal selge boligen din skal du også flytte til et nytt sted. Det å starte i god tid med å rydde vil derfor også være en god start på flytteprosessen. Dessuten er det en mulighet for å forberede boligen for visning da den skal styles for fotografering.

Se over hvis det er noen møbler du vil kvitte deg med, som du kan selge eller gi bort. Hva det er av gjenstander du ønsker å beholde eller vil bytte ut. Ved å fjerne ting fra boligen gjør du det mye enklere å utføre selve visningsvasken.

Rengjøring for eiendomsmeglere

Dersom du ikke har mulighet, tid eller vil utføre visningsvask på egenhånd finnes det firmaer som hjelper deg med dette. Fordelen ved å benytte seg av et firma er at du kan legge av mer tid til å style boligen din for visning og unngå en del stress. Det å flytte å selge bolig er en prosess som tar tid og det er mange ting som skal fikses. Derfor kan det være bekvemt å slippe at gjøre alle deler på egenhånd. Du vit også at vaskingen blir gjennomført på en skikkelig måte.

Prisen for visningsvask varierer og er avhengig av størrelsen på huset eller boligen din. De fleste aktører vil ta betalt per kvadratmeter. For å vite nøyaktig hva en visningsvask koster for deg er det beste å høre med firmaet du vil benytte deg av.

Tips!

Hvis du er usikker på hva du ønsker å beholde eller trenger mer plass for å style boligen kan du leie et lager for å putte ting i. Å leie et eksternt lager kan være en smart løsning dersom du ikke har plass hjemme, også under selve flyttingen.